POSTEL za SEDADLO aneb DOBRÉ SKUTKY SE VRACEJÍ

Také Vám byla v minulých dnech taková strašná zima?

Já jsem chodila ven jen minimálně, zachumlaná do teplé péřové bundy s šálou a čepicí, hlavně s pejskem rychle ven a pak honem domů do vyhřátého bytu. Udělala jsem si vřelý čaj, zahřívala se u topení, oblekla jsem si čisté teplé oblečení, jedla horké jídlo a večer se umyla teplou vodou a klidně jsem usnula v čisté a teploučké posteli.

Někdy byly mrazy a taková Sibiř, že mi mrzly prsty i v rukavicích, vítr foukal a sněžilo mi do očí, to jsem si říkala, že by člověk snad ani toho psa nevyhnal… Jsou však lidé, kteří nemají to, co často považujeme za samozřejmost a musejí být venku i v těch největších mrazech, proto jsem se rozhodla přispět malou částkou a koupila NOCLEŽENKU.  

   Už ten pocit, že někomu pomohu a udělám radost, (nebo snad i zachráním někomu ŽIVOT?!?!), že se někdo v klidu vyspí a přečká mrazivou noc v teple,  mě hřál u srdíčka.  Také udělejte dobrý skutek a kupte třeba NOCLEŽENKU ! Mám radost, že v tom nejsem sama . Představte si, je nás již 30 000!!!! Já ze své zkušenosti potvrzuji, že nejen dobří holuby se vracejí, ale i  DOBRÉ SKUTKY SE VRACEJÍ!!!

Ale to není všechno, dnes jsem byla velmi potěšena zase já, mě opět zahřálo u srdíčka a DĚKUJI, protože mi přišel tento email:

„Vážení a milí přátelé,

 
moc Vám děkujeme, že jste zakoupili Nocleženku a poskytli tak teplou postel člověku bez domova.

Tentokrát pro Vás máme dárek my.

Je nám ctí Vám za postel nabídnout sedadlo.
A to ne ledajaké sedadlo, ale sedadlo v divadle na vybraných představeních Divadla ABC a Divadla Rokoko.
Stačí si vybrat některé z nabízených představení. K jedné zakoupené vstupence pak získáte druhou zcela zdarma. Určitě s rezervací neváhejte, ať se na Vás dostane.
Přejeme Vám výjimečný kulturní zážitek.
Za Armádu spásy 
Lucie“
„DĚKUJI ZA TUTO NABÍDKU a ZA VŠE CO MÁM, MOC SI TOHO VÁŽÍM!!!
ZA CO JSTE VDĚČNÍ VY?“

Krásný každý den“ Váš kouč Marie Kostelecká

www.mariekostelecka.cz

„Inspiruji lidi ke změnám, které vedou k radostnějšímu,

spokojenějšímu a šťastnějšímu životu.“

Napsat komentář