Bezpečí milující náruče

„Setkání s Kouzelnou Babičkou (sorry, ale ten pocit z toho je prostě takový – hřejivý, laskavý, jako když vás někdo zabalí do deky a dá vám horký kakao).

S Maruškou jsme se potkaly kvůli něčemu, co mě hněte. Hnětlo. Trochu mě znáte, takže víte, že si lidi do hlavy moc nepouštím. Minimálně ne snadno a ne hned. Obvykle se dlouze rozmýšlím, než se svěřím. Jsem taková od “co si pamatuju”.

Já nevím, jak to dělá, ale vyklopila jsem jí to na první dobrou. Asi je to tou mateřskou laskavostí, která z ní čiší. Cítíte, že vás nesoudí, ale hledá cestu, jak vám pomoci.

Ťukání je pro mne zcela nový zážitek. Koketovala jsem s tím, ale nijak významně. Prostě jsem reálně neťukala. Co mě překvapilo byla cesta, jakou jsme se dobraly k tomu, co teda budeme ťukat. Ne důsledek, ale příčinu, kterou jsem považovala za víceméně bezvýznamnou bledou vzpomínku. A teď bacha – z jeslí, starou skoro 40 let. Měla jsem za to, že je už dávno vyřešená při psychoanalýze někdy kolem dvacítky.

A to vám aspoň ve zkratce popíšu, protože to stojí za to. Byla jsem trochu hubatá na “tetu”. Ta mě drapla za ruku, odtáhla do ložnice, kde jsme spali po obědě, a zavřela mě tam. Ve vzpomínce byla okna až vysoko pod stropem, klika dveří nedosažitelně vysoko (dvouleťák), šero, stíny… Brečela jsem, kopala a bušila do dveří, prosila… Nic. Bezmoc. Agrese otočená dovnitř. Proťukaly jsme to a konečný obraz jsem já jak držím tu malou (sebe) v náručí a v místnosti je teplý žlutý světlo. Úleva, klid a mír. Malá Madlenka je v bezpečí milující náruče. Je to fakt pohlazení, který vám vřele doporučuju.

Děkuju Maruško, ještě se uvidíme… „

Magdalena Majda Kučerová

Další reference si můžete přečíst zde: REFERENCE

Jak EFT terapie pomohla jiným lidem zde: Případy EFT

Pokud se chcete na cokoli zeptat napište mi nebo se přidejte do skupina fb: Kouč Marie Kostelecká

Krásný den Váš kouč Marie Kostelecká

Koučuji momentálně on-line – WhatsApp a Messenger

Z POHODLÍ VAŠEHO DOMOVA MŮŽETE ZMĚNIT VÁŠ ŽIVOT K LEPŠÍMU!

A ještě nabízím 20% SLEVU na celou konzultaci v době karantény!

NIKDY NENÍ POZDĚ NA ŠŤASTNÝ ŽIVOT = RADOST ZNOVU ŽÍT !

https://mariekostelecka.cz/

„Inspiruji lidi ke změnám, které vedou k radostnějšímu, spokojenějšímu a šťastnějšímu životu.“

 

Napsat komentář