Tajemství, jak být šťastná/ý

Viděli jste film Tajemství?

Pak jste viděli i úžasnou ženu – Marie Diamond, kterou známe především z tohoto filmového hitu a celosvětového bestselleru TAJEMSTVÍ (The Secret), ona však stále odhaluje jedno Tajemství za druhým a radí nám, jak používat Zákon přitažlivosti v praxi.


2 nejdůležitější otázky, na které se potřebujeme ptát každý den, abychom vytvářeli úspěšný, šťastný a naplněný život jsou:

„JSEM ŠŤASTNÁ?“
Pokud „ANO“- pokračujte v tom, co děláte.
Pokud „NE“ – tak se sami sebe zeptejte:
„Co mohu udělat pro to, abych to změnila?“………..

Poslechněte si její rady, budete tak mezi půl miliardou lidí, které se rozhodla transformovat, stojí to za to!!

 

Marie Diamond – 2 najdôležitejšie otázky, ktoré sa seba opýtajte každý deň

Její knihu mi tajně na Slovensku objednala moje dcera a když jsem doma, nic netušíc rozbalila balíček, tak jsem se radostí a dojetím rozplakala !!!

Co Vy uděláte pro to, abyste se změnil/a?

napište mi, přeji Vám šťastný den

Marie Kostelecká

www.mariekostelecka.cz

„Inspiruji lidi ke změnám, které vedou k radostnějšímu,

spokojenějšímu a štastnějšímu životu.“

3 komentáře u „Tajemství, jak být šťastná/ý“

    1. Pingback: TAJEMSTVÍ SPLNĚNÉHO SNU | Marie Kostelecká

    1. Marie Kostelecká Autor příspěvku

      Dobrý den,
      omlouvám se, že Vás obtěžuji, ale potřebovala bych s něčím poradit a nevím, na koho se obrátit.
      Kdysi jsem přečetla knížku Tajemství, zaujala mě a dosti jsem tomu věřila. Nikdy jsem se ovšem nenaučila Tajemství správně používat, v té době jsem vlastně byla víceméně šťastná a nepotřebovala jsem to.
      Nyní mám problémy, z nichž mě chytají deprese a jediné, co mě vždycky udrželo nad vodou, byl můj přítel. Jenže jak deprese přetrvávaly, byla jsem neustále protivná a vyvolávala jsem zbytečné hádky, což se mu samozřejmě nelíbilo. Moc nám to teď neklape, o to hlubší moje deprese jsou. Sice jsem se zařekla, že už si budu dávat pozor na pusu a nebudu se s ním hádat kvůli zbytečnostem, ale neustále mě napadají myšlenky typu: „Aby už nebylo na záchranu vztahu pozdě“. Vzpomněla jsem si na Tajemství. Knížku už bohužel nemám, ale pustila jsem si film. Nevím ovšem, jak se naučit Tajemství správně využívat, nedokážu v sobě potlačit neustálé pocity úzkosti a zahnat chmurné myšlenky. Mohla by jste mi, prosím, poradit, jak se Vám to podařilo?
      Předem mnohokrát děkuji za odpověď. S pozdravem
      Nikola O

  1. Marie Kostelecká Autor příspěvku

    Velice děkuji za Vaši odpověď i za to, že máte zájem pomoci.
    Myslím, že na moji psychiku mají doteď vliv špatné zážitky z dětství, zrady kamarádů, pomluvy, psychická šikana a snad i to, že jsem vyrůstala mezi dospělými a od mala musela poslouchat, jaké mají problémy. Řešila jsem to různými způsoby, většinou jsem si však vybírala jen ty nejhorší (např. alkohol, sebepoškozování). Postupem času jsem se z toho nějak dostala, hodně mi pomohlo, když mi rodiče koupili koně, a když jsem si našla přítele. Doteď mi však zůstala psychická labilita.
    Nyní se mi nakupilo víc problémů, jako první asi mé zdravotní problémy, které jsem se už snad naučila vcelku zvládat. Dále mám už delší dobu strach o svého tátu, splácí hypotéku a různé úvěry, kvůli kterým musí chodit na noční, což ho naprosto ubíjí. Je na tom špatně psychicky i zdravotně. Já ještě studuji, tudíž mu nemůžu finančně pomoci. A škola je další věc, která mě hodně stresuje, domů se dostanu vždycky pozdě a přijde mi, že nemám čas na nic jiného, než na učení. Jak jsem již psala – od stresu mi hodně pomáhal můj kůň, jenže další rána přišla s tím, když onemocněl. A nakonec strach, že kvůli vlastní blbosti přijdu o přítele, to mě dorazilo úplně. S těmito věcmi zřejmě nic nenadělám, zvlášť, když nejsem schopna uvažovat pozitivně, jen bych se je ráda naučila lépe psychicky zvládat, abych nemusela celý den hodiny přemýšlet o tom všem, nechat se tím užírat.
    Budu Vám vděčná za jakoukoli radu. N

Napsat komentář