VÁNOČNÍ ZÁZRAK! aneb TO NEVYMYSLÍŠ!!!

    Dnes 8.12.22 je úplněk. Jeho vrchol nastal v 5:07 ale jeho energie tu s námi bude až do neděle. Možná pod vlivem úplňku se mi dnes přihodil tento zážitek. Byla jsem několik dní v Brně, odjezd domů do Žďáru jsem si naplánovala na 10:30 z Králova pole, přesně v tu dobu přijel na mé nástupiště vlak - směr Praha (Měl to napsané i na dveřích a na ten směr jsem chtěla). Tak jsem do něho nastoupila, dveře se za mnou zavřely, já jsem procházela vagóny a zjistila jsem, že je úplně plný, někteří lidé leželi nebo spali na zemi a hovořili většinou slovensky nebo maďarsky, začala jsem tušit, že je něco špatně. Takže jsem nastoupila do mezinárodního o 40 minut zpožděného rychlíku z Budapešti do Prahy s jedinou zastávkou v Kolíně. Říkala jsem si, jak se mi to mohlo stát, přiznám se, že nejdřív jsem byla rozzlobená, volala jsem dceři a ta se smála, protože jsem včera říkala, že na sebe nemám dost času. Tak teď ho asi budu mít hodně.
Pak jsem to vzala víc s klidem a trochu jsem “kvantovala”… Nebylo si kam sednout, tak jsem se rozhodla, že půjdu do jídelního vozu a objednala jsem si džus. Přisedla jsem si k jednomu mladíkovi, začali jsme si povídat, svěřila jsem se mu se svým zážitkem a že budu dnes na cestách celý den, protože až vystoupím v Kolíně, pojedu zpět do Žďáru nad Sázavou, ke kterému jsme se právě blížili. Jenže - vlak začal najednou zastavovat, okamžitě jsem popadla všechny své věci, proběhla jídelním vozem, poté první třídou a to průvodčí na nástupišti chtěl už už nastupovat. Vyběhla jsem a ještě jsem se ho stihla zeptat, jak věděl že potřebuju ve Žďáře vystoupit? Odpověděl mi- “Že by intuice?”
Ale představte si, že jsem nebyla sama, ještě dvě ženy nastoupily do téhož vlaku a tak vesmír krásně zařídil, že jsme byly ve Žďáře úplně nejrychleji!!!”. Akorát ten džus za mě buď zaplatí ten mladík a nebo to Českým drahám vynahradím tak, že s nimi budu jezdit častěji, ale to teď opravdu dělám. No a jak se znám, tak Každopádně zase já udělám dobrý skutek někde jinde. Vesmír má rád rovnováhu! Anebo ji teď on, děla mě - JO!
 Děkuji Andělům a všem laskavým bytostem, které to tak zařídily a které jsem dnes potkala a ještě potkám. Jo a s tou paní, která také vystoupila jsme si začaly povídat, máme společné známé a domluvily jsme si spolu kafíčko.
Všem přeji nádherný adventní čas Váš kouč Marie Kostelecká

P.S. Andělé jsou stále všude okolo nás

Napsat komentář