ŹIVOT JAKO POHÁDKA – DALŠÍ KRŮČEK KE ŠTĚSTÍ

Vypadá to jako pohádka, ale pohádka to není.

S „pohádkou“ to má pouze jedno společné – ten dobrý konec.

Pojďte si přečíst jeden z dopisů, kde klient popisuje, jak kouzelněpohádkově probíhala terapie EFT na skype :

 

PROČ MÁM NĚKDY DEN BLBEC

Autor“ Jiří Bartoň

Včera, přestože již delší dobu probíhá den podle předem daného scénáře, mi nevycházelo vůbec nic. Pravidelně večer před spaním si promítám uplynulý den, a když jsem spokojený s jeho průběhem, klidně usínám. Pokud se stalo něco, co se mi nelíbilo, co jsem měl udělat jinak, tak ještě před usnutím danou situaci ve své mysli opravím a nechám proběhnout tak, jak si přeji, aby bývala proběhla. Protože již delší dobu se mnohé děje, podle mých „scénářů“, včerejší průběh dne mě docela překvapil, a proto jsem jeho průběh musel opravit. Zejména situaci, kdy jsem zbrkle dělal důležitá rozhodnutí, a jimi následně násilně měnil svou nezbytnou účast na akcích, které byly na ten den naplánovány.

Při hlubším přemýšlení a zjišťování příčin, že to byl den belbec, jsem došel k závěru, že mě ještě pořád ovlivňuje strach z odmítnutí. V minulosti jsem už podnikl kroky k tomu, aby mě strach z odmítnutí neovlivňoval, ale jak se ukázalo, zůstával ve mě pořád.

Velkým štěstím pro mě bylo, že jsem byl na skype s koučkou osobního rozvoje, která ovládá metodu EFT, s jejíž pomocí se dá strachu zbavit. Pro mě to byl druhý pokus touto metodou strach odstranit. V minulosti jsem metodu EFT ťukání použil sám na sobě, na strach z odmítnutí jsem už „ťukal“, ale možnosti být veden zkušenou terapeutkou jsem využil a věřím, že pocit, kdy jsem se cítil bez zátěže a svobodný ve svém konání mi již navždy zůstane. Spojení mezi meridiany se opět po dlouhé době obnovilo v té správné cestě. Mnou v děství přijatá přesvědčení zmizela spolu s onou nesprávnou energetickou cestou mezi meridiany.

Pro ilustraci tohoto fyzického procesu změny jsem si představil dštícího draka, jak s úsměvem mizí za obzorem na nebi a už se nikdy nevrátí.

Vypadá to jako pohádka, ale pohádka to není. S „pohádkou“ to má pouze jedno společné – ten dobrý konec. Jsem zbaven strachu z odmítnutí. Děkuji.

Děkuji hlavně Marušce na www.mariekostelecka.cz

** děkuji za sdílení a vaši zpětnou vazbu, kterou zasíláte !                                                           

Další příběhy si můžete přečíst zde: Případy EFT                                                                                 

Jak EFT terapie pomohla jiným lidem  najdete zde: REFERENCE              

Pokud se chcete na cokoli zeptat, tak mi napište                                                                                 

„Krásný každý den“

Váš kouč Marie Kostelecká

www.mariekostelecka.cz

„Inspiruji lidi ke změnám, které vedou k radostnějšímu,                                                                        

spokojenějšímu a šťastnějšímu životu

Napsat komentář