RADOST ZNOVU ŽÍT!

Přeji Vám, abyste v roce 2020 dostali od života to, co si nejvíce přejete a vykročili správným směrem. Pokud chcete vytvořit lepší budoucnost, tak se nejdříve potřebujete vypořádat se svou minulostí. Cítíte, že je čas na změnu? Že se potřebujete dostat do pohodového prožitku a nadhledu nad svým životem?  Máte pocit, že něco není ve Vašem životě v pořádku a nevíte kde začít?

Pak je metoda EFT určena právě Vám!

VYUŽIJTE MOJI JEDINEČNOU NABÍDKU : 1 HODINU EFT TERAPIE POUZE za 375,- Kč Při zakoupení 2 hodin, totiž první půlhodinu dostanete ode mne ZDARMA, 1 hodina EFT terapie a koučování Vás tedy nebude stát obvyklých 500,-Kč, ale pouze 375,-Kč!!!

EFT mění způsob, jakým vnímáme minulost, osvobodí od negativních emocí. Odhalíte a odstraníte vše, co stojí v cestě za vašimi sny. Ujasníte si, co doopravdy chcete. Zorientujete se ve svém životě. Posílíte svoje sebevědomí. Zjistíte, zda umíte přijímat dary od života. Přestanete si stěžovat a začnete tvořit. Nasměrujete svoji životní energii směrem k vašim cílům. Stačí se jen rozhodnout a začít tvořit svůj život. Voucher je platný do 31.1.2020 Napište mi, jsem tu pro vás a …ráda vám pomohu.

RADOST ZNOVU ŽÍT!

Krásný každý den Marie Kostelecká – Váš kouč a terapeut energetické psychologie & EFT  

www.mariekostelecka.cz

TERAPEUT ENERGETICKÉ PSYCHOLOGIE & EFT KOUČ ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU A ROZVOJE OSOBNOSTI

„Inspiruji lidi ke změnám, které vedou k radostnějšímu, spokojenějšímu a šťastnějšímu životu.“

Napsat komentář